canon cashback 2019

Opzoek naar de meest actuele lens cashback acties van Canon (2020)? LensReviews.nl heeft voor jou de laatste acties op een rijtje gezet! Bij deze zeer populaire acties van Canon kan je voordeel oplopen tot wel honderden euro’s voordeel!

 

Canon Cashback 2020

Canon heeft ook dit jaar weer een aantal zeer interessante cashback acties opgezet. De meest recente acties kun je via onderstaande link vinden. Heb je nog nieuwe cashback acties van 2020 gevonden waar wij niet van op de hoogte zijn? Laat het ons weten!

 

[button-green url=”http://www.cameranu.nl/fotografie/?tt=12190_12_259069_cashback&r=%2Fnl%2Fb1252%2Foverzicht-cashback-acties” target=”_self” position=”middle”]Bekijk álle cashback acties via Cameranu.nl![/button-green]

[button-red url=”https://www.kamera-express.nl/fotorolletje/index.aspx?tt=29424_12_259069_cashback&r=%2Facties” target=”_self” position=”middle”]Bekijk álle cashback acties via Kamera-Express![/button-red]

 

Deelnemende producten in 2020

Om een actueel overzicht te vinden van de deelnemende producten kun je naar deze link gaan. Per actieperiode kan dit namelijk verschillen. Canon heeft echter een aantal lenzen die vrijwel altijd tot de actie behoren. Mensen die dus op deze acties wachten weten vaak al wat ze kunnen verwachten! Onderstaan tabel geeft een overzicht van veelvoorkomende lenzen die meedoen met de cashback actie. Voor een actueel overzicht kun je het beste naar deze link van Cameranu.nl. Zij houden de cashback acties van Canon – maar ook van andere fabrikanten – goed in de gaten. Je kunt daar ook meteen bestellen: wel zo handig!

Lens-actieproducten Cashbackbedrag
EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM € 200
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM € 200
EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS € 100
EF 24 -105 mm f/3,5-5,6 IS STM € 100
EF-S 15-85 mm f/3,5-5,6 IS USM € 100
EF 50 mm f/1.4 USM € 50
EF 85 mm f/1.8 USM € 50
EF 28mm f/2.8 IS USM € 100

 

[button-green url=”http://www.cameranu.nl/fotografie/?tt=12190_12_259069_cashback&r=%2Fnl%2Fb1252%2Foverzicht-cashback-acties” target=”_self” position=”middle”]Bekijk álle cashback acties via Cameranu.nl![/button-green]

[button-red url=”https://www.kamera-express.nl/fotorolletje/index.aspx?tt=29424_12_259069_cashback&r=%2Facties” target=”_self” position=”middle”]Bekijk álle cashback acties via Kamera-Express![/button-red]

 

Welke typen Cashback acties heeft Canon?

Je kunt de cashback acties van Canon grofweg onderverdelen in 2 typen acties:

  • Normale cashback (geld terugkrijgen)
  • Canon tegoed (soort van cadeaubon)

Bij een normale Canon Cashback actie krijg je achteraf je geld terug. Je dient daarvoor o.a. aan te geven waar je de lens hebt gekocht, je aankoopbewijs mee te sturen en het serienummer door te geven. Kost je 10 minuten ongeveer. Je krijg dan binnen een aantal weken het geld op je bankrekening gestort. Tot nu toe hebben wij hier uitstekende ervaringen mee!

Bij Canon tegoed werkt het anders: je krijgt dan niet echt geld terug, maar een tegoedbon die je weer kunt uitgeven om Canon producten aan te schaffen. Het voordeel hier van is dat het voordeel vaak hoger ligt. Handige waar je toch “veel” moest hebben. Aan de andere kant ben je dan in feite niet aan het besparen maar meer aan het uitgeven! Houd hier dus wel rekening mee of je hier wel echt je “voordeel” mee doet.
 

Deze 2 typen van cashbacks komen in de regel voor in twee soorten acties:

  • …wanneer je een body koopt + lens
  • …of ook zonder een body te kopen

Korting bij aankoop van een losse lens: deze type cashback actie spreekt redelijk voor zich: koop een lens naar keuze (althans, van de geselecteerde lenzen) en krijg je geld terug. Simple as that!

Korting bij aankoop van een Canon body + lens: ierbij geldt wederom: als je zo veel geld uitgeef aan een goede body, heb je dat nog wel budget over om een dure lens – weliswaar met korting – erbij te kopen? Het voordeel is uiterst interessant, maar het blijft veel geld. Het goede nieuws is dat je over het algemeen tot een vrij lange tijd ná de aankoop van je body.

 

Canon promoties

Canon promoties is eigenlijk hetzelfde als Canon Cashback. Voor alle Canon promotie verwijzen we je graag door naar deze pagina. Bekende Canon promoties zijn o.a. de “Canon Winterpromotie” en de “Canon Zomerpromotie”. Ook de samenwerking tussen Canon en het RTL TV-programma “Het perfecte plaatje” zou je kunnen zien als een Canon promotie met extra korting.

 

Canon Academy

Naast de welbekende kortingen en cashbacks biedt Canon ook – in samenwerking met de Fotovakschool ook tegen een gereduceerd tarief fotografie cursussen aan. Deze basiscursus fotografie is zeer bruikbaar voor beginnende fotografen.

 

Overige acties

Naast deze eerder besproken Canon acties gaat Canon ook vaak de samenwerking aan met andere bekende merken uit de fotografie industrie. Zo ontvingen wij al eerder een Wacom Tablet cadeau, kregen we een jaar lang gratis Adobe CC voor fotografen (t.w.v. zo’n € 150) en werkt Canon tegenwoordig steeds vaker samen met Manfrotto: een gratis statief bij je Canon camera! Een statief is onmisbaar voor de serieuze fotograaf!

 

Meer informatie over de Canon Cashback acties

Wil je meer informatie lezen over de Canon Cashback acties? Onderstaande links zullen je zeker verder opweg helpen!