Gelekte foto’s van de nieuwe GoPro Hero 7

Onlangs zijn er op Reddit foto’s van de nieuwe GoPro gelekt, het gaat om de Hero 7. Dit is tot stand gekomen nadat iemand in een winkel een stand was tegengekomen waar de nieuwe modellen te zien waren.

WAT ONS OPVALT AAN DE GOPRO HERO 7

De camera lijkt in drie kleuren te komen namelijk: wit, zilver en zwart. Een paar van de modellen lijken zonder een scherm aan de voorkant te komen, hetzelfde als wat we zagen bij de Hero 4 waarbij het zilveren model kwam zonder scherm en de variant zwarte wél met. Van de informatie op de verpakking kunnen we opmaken dat ook dit model weer tot 10 meter onder water kan werken. Het gerucht gaat dat er optische beeldstabilisatie aanwezig is, net als bij eerdere modellen in de Hero serie. Zijn voorganger die in 2017 op de markt kwam, is in staat om 4k-opnames op 60fps te maken en kan daarbij 1080p-beelden op 240fps vast te leggen met behulp van een zelfontworpen GP1-chip. In de eerste instantie zien we niet veel prominente verschillen met zijn voorganger. Hier zouden we nog op terug kunnen komen zodra de specificaties bekend worden.

GOPRO HERO 7 RELEASE DATUM EN PRIJS

Het lijkt niet meer lang te duren voordat de nieuwe GoPro uitkomt maar momenteel kunnen we nog niks met zekerheid zeggen over de prijs of de release datum. Bekijk hier meer informatie en actuele prijzen van GoPro.

Laat een reactie achter!