Canon EOS M50 – De ideale tweede camera

Canon EOS M50

Met de Canon EOS Rebel T7 heeft Canon de ideale beginnercamera. Maar he zit het met de mensen die klaar zijn met hun beginnercamera? Mensen die nog niet zoveel kennis hebben van fotografie of een verbeterde versie willen van hun beginners camera. Voor die mensen heeft Canon de Canon EOS M50.

Canon EOS M50 Specificaties

De Canon wordt gepromoot als een all-round camera voor mensen die hun creatieve vaardigheden willen vergroten. Mensen die meer verwachten van hun camera, maar niet teveel willen nadenken over hoe ze dat kunnen bereiken.

De Canon EOS M50 heeft een 24.1 MP APS-C CMOS sensor. Hierdoor heeft deze camera weinig noise en is hij uitermate geschikt voor low-light situaties. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om in 4K te filmen.

Canon EOS M50 Release

Net als de Canon EOS Rebel T7 staat de Canon EOS M50 gepland voor april. Met een prijs van rond de €800 voor de body en €400 voor de lens is dit zeker geen camera voor iemand die wel eens wil zien of dat fotografie wat is. Daarentegen is hij wel geschikt voor mensen die een upgrade wil t.o.v. hun beginnerscamera. Ben jij klaar voor die upgrade? Klik dan op deze link.

Laat een reactie achter!