Nikon D5x – wel een release in 2018?

Nikon D5x

Iedereen wist het zeker. De Nikon D5x zou 100% zeker weten gereleased worden in 2017. Deze camera stond op meerdere lijstjes van Nikon fotografen. Desondanks is de Nikon D5x nog steeds niet gereleased. Nu is de vraag, komt hij wel in 2018?

Nikon D5x specs

Ondanks dat de Nikon D5x gereleased had moeten worden in 2017 is er vrij weinig bekend over deze camera. Naar alle verwachtingen zal deze camera een 34 megapixel sensor bevatten. Dat is een behoorlijke upgrade t.o.v. de Nikon D5 die slechts een 20.8 megapixel sensor heeft.

Daarnaast zal de Nikon D5x 4k video kunnen schieten. Dit is niet nieuw t.o.v. de Nikon D5. Wat wel anders is t.o.v. de Nikon D5 is 4k met een framerate van 60 beelden per seconde. Dit zorgt voor vloeiende beelden.

Verder worden er geen al te grote veranderingen verwacht van de Nikon D5x. Hij zal naar alle waarschijnlijkheid dezelfde body hebben als de Nikon D5 en ook qua layout zal er weinig veranderen.

Nikon D5x release

De Nikon D5x heeft 2017 niet meer gered en doordat er nog weinig informatie is over deze camera zijn de verwachtingen niet positief. Toch gaan we er vanuit dat deze camera dit jaar nog aangekondigd en gereleased wordt. Als het zover is kunt u via deze link de Nikon D5x of andere Nikon camera’s en accesoires kopen.

Laat een reactie achter!