Sony A7R III klaar voor release

Sony A7R III

Nu Sony bezig is met het aankondigen van de 3e generatie A7 camera’s mag de nieuwe Sony A7R natuurlijk niet ontbreken. De Sony A7R II onderscheidde zich van de rest van de A7 series door zijn focus op toonbereik, scherpte en kleurgetrouwheid. In hoeverre heeft Sony de A7R III verbetert ten opzichte van zijn voorganger ?

Sony A7R III Specificaties

Sony heeft duidelijk iets gedaan met de klachten die zij kregen op de Sony A7R II. Zo is de autofocus snelheid aangepast. Daarnaast heeft Sony een grotere batterij in de Sony A7R III gezet en heeft een 2e geheugenkaarthouder toegevoegd. Als laatste heeft Sony de software aangepast. Het is nu mogelijk om in de menu’s te scrollen terwijl de camera data overmaakt naar de geheugenkaart. Specificaties die gebleven zijn de 42.2 mp sensor. Met deze sensor onderscheid de Sony A7R zich ten opzichte van de rest van de Sony A7 serie. Daarnaast behoudt de Sony A7R III de mogelijkheid om in 4k te filmen bij 30 fps.

Sony A7R III beschikbaarheid in Nederland

De Sony A7R III wordt eind november verwacht in Nederland. Via deze link kunt u de beschikbaarheid van de Sony A7R III volgen.

 

Laat een reactie achter!