Canon komt met lenzen voor EOS R & RF

Onlangs kondigde Canon hun mirrorless EOS R camera aan. Om het plaatje compleet te maken is het nu ook tijd voor de bijhorende lenzen van dit model. Maak hieronder kennis met deze vier nieuwe modellen.

CANON RF 35MM F1.8 MACRO IS STM

Ben je op zoek naar een snelle 35mm macrolens voor je Canon EOS R? Dan zou dit model wellicht iets voor jou kunnen zijn. De Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM heeft een natuurlijk groothoekperspectief, close-upfocus en Hybrid IS. Dit objectief is compact (lengte is 62.8 mm) en licht (gewicht is 305 gr), hierdoor neem je de lens gemakkelijk met je mee. Dat maakt deze lens erg geschikt voor reis/vakantie fotografie, macro-opnames en documentairefotografie. Klik hier voor meer informatie en de actuele prijs van de Canon RF 35 mm F 1.8 Macro IS STM.

CANON RF 50MM F1.2L USM

De Absolute lichtsterkte van de Canon RF 50mm f/1.2L USM is wat deze snelle prime-lens kenmerkt. Dit objectief bestaat uit 19 lenselementen verdeeld over 15 groepen waarmee lensflares, ghosting en kleurschifting bijna volledig wegvallen. Het diafragma bestaat uit 10 bladen en dit objectief is slechts 40 centimeter in de lengte. Erg geschikt voor mooie fullframe resultaten van portretten of landschapfotografie. Klik hier voor meer informatie en de actuele prijs van de Canon RF 50 mm F 1.2 L USM.

CANON RF 28-70MM F2L USM

Dit standaard objectief is eigenlijk niet zo standaard gezien de Canon RF 28-70mm f/2.0L USM een maximaal diafragma van f/2.0 heeft. De autofocus op dit objectief stelt snel, soepel en zo goed als geruisloos scherp. Dat maakt dit objectief dus ook geschikte voor verschillende fotografiedisciplines. Klik hier voor meer informatie en de actuele prijs van de Canon RF 28-70 mm F2L USM.

CANON RF 24-105MM F4L IS USM

De Canon RF 24-105mm f/4.0L is gemaakt om te fungeren als een all-round lens. Door het gebruik van de 5-stops beeldstabilisatie, stelt dit model ontzettend snel scherp. Daarnaast kan je door middel van de controle-ring aan de voorkant gemakkelijk instellingen op de camera aanpassen. Klik hier voor meer informatie en de actuele prijs van de Canon RF 24-105mm f/4.0L.

 

Laat een reactie achter!