DJI Mavic PRO 2 komt in 2017

dji mavic pro 2 nederland belgie release prijs
De DJI Mavic PRO 2 komt naar alle waarschijnlijkheid al in 2017. Als we kijken naar de voorgaande releases van DJI kunnen we er van uit gaan dat zij binnenkort met DJI Mavic PRO 2 zullen komen.
 

Waarom is dit zo spannend?

Op lensreviews.nl focussen wij ons met name op lenzen, maar ook af en toe op spannende camera releases. De DJI Mavic PRO 2 is zowel een camera, als een ingebouwde lens. Drones zijn tegenwoordig heel populair en een mooie manier om unieke beelden te krijgen. Daarom interesseert ons dit zo erg.
 

Verwachtingen van de DJI Mavic PRO 2

Over de verwachtingen van de DJI Mavic PRO 2 kunnen we heel helder zijn: kleiner dan zijn voorganger, vergelijkbare beeldkwaliteit (iets beter mogelijk), hopelijk wat meer sensors en iets meer frame rates bij hogere resoluties dan HD (1080p). Eigenlijk is de huidige DJI Mavic PRO al goed genoeg, maar er zijn nog steeds veeleisende gebruikers die – door de betere beeldkwaliteit – gaan voor de Phantom (aanzienlijk groter). Deze DJI Mavic PRO 2 zal echter niet zo klein en licht worden als de DJI Spark die onlangs is uitgekomen.
 

Release datum van de DJI Mavic PRO 2 & verkrijgbaarheid

De reaslease datum van de DJI Mavic PRO 2 is nog niet bekend. Zodoende is deze dus ook nog niet verkrijgbaar in Nederland en Belgie. Pre-orderen kan dus ook nog niet. Via deze link kun je echter wel zien of deze al te koop is.

Laat een reactie achter!