Vlog camera Enzo Knol

vlog-camera-enzo-knol-rx100-iii-sonyEen veelgestelde vraag over Enzo Knol: met welke vlog camera filmt Enzo Knol nou zijn inmens populaire vlogs? Op deze pagina zul je hier antwoord op vinden, maar ook andere aanbevelingen om een goede vlog camera die dezelfde resultaten kan bieden als die van Enzo Knol! Wantja, misschien kan niet iedereen dezelfde camera betalen als Enzo Knol. Keep on vloggin’ en deel in de comments hier onder met ons of dit bericht handig was!
 

We hoeven niet te speculeren over de camera van Enzo Knol: hij heeft zelf aangegeven te filmen met een Sony RX100 III. Deze camera kost momenteel zo’n € 650. Wil je vergelijkbare resultaten, voor minder geld? Dan hebben we hier onder een aantal alternatieve en goedkopere camera’s voor je die overeen komen met die van Enzo Knol. Veel vlog-plezier!
 

Goedkopere Enzo Knol camera

Wil je dus vergelijkbare beeldkwaliteit, maar geen € 650 uitgeven? Dan zijn er nog de volgende 3 opties:

  1. De Sony RX100 II kost momenteel zo’n €499 en is dus aanzienlijk goedkoper dan de versie 3 die Enzo Knol echt gebruikt. Vrijwel dezelfde camera en prestaties, iets ouder model en dus veel goedkoper.
  2. De Sony RX 100 kost momenteel zo’n €399 en is dus weer een stuk goedkoper dan de versie 3 die Enzo Knol gebruikt. Dit model is inmiddels wel een stukje ouder, maar nog altijd goed genoeg.
  3. De Lumix DC-FZ82 kost momenteel zo’n €349 en is dus weer een stuk goedkoper maar is ook iets totaal anders. Het is een camera met een spiegelreflex (DSLR) design. Voordeel is dat deze toch compact is, maar meer professioneel uit ziet. Ook heeft deze maar liefst 60x optische zoom! Perfecte allrounder voor op reis ook.

 

Camera van Enzo Knol in een video

En om ons punt nog extra duidelijk te maken over wat nou precies de vlog camera is die Enzo Knol gebruik, zie hier onder het ultieme bewijs waarin hij zélf laat zien dat hij met deze camera werkt:

Hij heeft dit ook duidelijk omschreven in één van zijn blogberichten via enzoknol.nl. Lijkt me dus duidelijk de de vlog camera van Enzo Knol voor niemand meer een geheim mag zijn!

Laat een reactie achter!