De Canon EF-M 32mm F1.4 STM Lens nu beschikbaar voor pre-order

Ondanks de lancering van vier RF en twee EF-vatting van Canon laat de fabrikant zien dat ze nog steeds gecommitteerd zijn aan het EF-M-systeem. Vandaag kondigde Canon de EF-M 32mm F1.4 STM lens officiëel aan.

CANON EF-M 32MM F1.4 STM FEATURES

De Canon EF-M 32mm F1.4 STM is de snelste Canon lens van alle crop-frame mirrorless systemen afkomstig van deze fabrikant. De EF-M 32mm F1.4 STM biedt een equivalente brandpuntsafstand van ongeveer 50mm, heeft 14 elementen in acht groepen, en een glas gegoten asferische lens. Deze hybride geavanceerde lens met een hoge optische kwaliteit is dan ook zeer is ontworpen om optimale prestaties te leveren bij weinig licht. Dat maakt deze lens dus ideaal voor portretten, snapshots, vluchtige momenten en composities met een natuurlijk perspectief. De lens weegt 235 gram en heeft een diameter van 60.9mm. Daarnaast is de stabiliteit van de STM-autofocus (Stepper Motor technology) verbeterd. Dat zorgt voor een vloeiende en natuurlijke overgang tijdens het filmen.

CANON EF-M 32MM F1.4 STM PRIJS EN PRE-ORDER

De Canon EF-M 32mm F1.4 STM is hier te pre-orderen voor een bedrag van € 539,-. Vanaf eind september is deze lens leverbaar.

Laat een reactie achter!