Meike MK 85mm f/1.8 – niet alleen voor Canon-gebruikers.

Meike 85mm 1.8

Meike is een bedrijf uit Hong Kong dat bekend staat om haar budgetvriendelijke lenzen en camera-accessoires. Toe Meike de MK 85mm f/1.8 aankondigde ontstond er een lichte rel. Deze lens zou beschikbaar moeten zijn voor zowel Canon als Nikon en Sony mounts, maar op hun website gaven ze aan dat de Meike Mk 85mm f/1.8 alleen voor Canon beschikbaar zou worden. Onderhand is alles geüpdate en kunnen we bevestigen dat de Meike MK85mm f/1.8 ook voor Nikon en Sony camera’s beschikbaar zal worden.

Meike MK 85mm f/1.8 Specificaties

Met een brandpunt van 85mm is de Meike MK 85mm f/1.8 ideaal voor portretfotografen. De werkafstand tot het model is erg prettig waardoor de fotoshoot geen ongemakkelijke bedoeling wordt.
Daarnaast beschikt over een relatief groot diafragma van f/1.8. Hierdoor komt er veel licht binnen en is het mogelijk om mooie bokeh te creëren in elk portret. Hierdoor springt het onderwerp er echt uit op de foto.
De Meike MK 85mm f/1.8 is daarnaast ook de eerste Meike lens met Autofocus.

Meike MK 85mm f/1.8 beschikbaarheid

Vooralsnog is er niks bekend over de prijs en de release van de Meike MK 85mm f/1.8. Ben je wel geïnteresseerd geraakt in Meike? Klik dan op deze link voor meer producten van Meike.

Laat een reactie achter!