Laowa 22mm f/14 macro lens

Een aantal van macro-fanatieklingen van het bedrijf Venus Optics zijn rond de tafel gaan zitten om speciale macro-objectieven op de markt te brengen. Ze hebben al een aantal succesvolle en zeer kwalitatieve objectieven op de markt gebracht waaronder de Bokeh Dreamer. Onlangs kondigden zij ook de Laowa 2mm f/14 macro lens aan. Een unieke, revolutionaire en merkwaardige in zijn soort.

LAOWA 22MM F/14 MACRO LENS SPEFICICATIES

De Laowa 24mm f/14 macro lens heeft wel wat weg van een miereneter of zelfs een sniper-rifle. Het is zeker geen objectief waar je dagelijks tegenaan loopt. Deze full frame lens heeft een maximale vergroting van 2:1 en is bedoeld om moeilijk te bereiken objecten te fotograferen. Deze biedt de gebruiker een beter perspectief met minder belemmering dan de conventionele macro lenzen. Dit objectief zal voor Canon en Nikon camera’s gebruikt kunnen worden.

LAOWA 22MM F/14 MACRO LENS RELEASE

De lens zal verwacht rond oktober beschikbaar zijn voor de consument. Via de bijhorende kickstarter campagne die speciaal hiervoor is opgezet kun je de Laowa 22mm F/14 pre-orderen voor een bedrag van € 1.300,-. Klik hier voor meer informatie over Laowa lenzen.

Laat een reactie achter!