Sony 400mm f/2.8 lens – It’s alive!!

Sony FE 400mm F2.8 GM

Begin maart was de CP+ beurs. Hier stonden de grootste camera-fabrikanten met hun nieuwe camera’s en lenzen. Ook Sony had iets moois om ten toon te stellen: De Sony 400mm f/2.8 G Master lens.

Sony 400m f/2.8 lens – specs

Deze knots van een lens is bedoeld voor de professionele sports- en wildlifefotografen. Met zijn 400m lens kan je van een enorme afstand mooie plaatjes schieten. Daarnaast zorgt de G Master technologie ervoor dat je consistent foto’s kan blijven schieten.

Sony neemt de ontwikkeling van deze lens uiterst serieus. De mensen die tijdens de winterspelen goed hebben opgelet zagen dat deze lens ge-fieldtest werd door pro’s. Het feit dat deze lens werd getoond op C+ laat zien dat Sony tevreden is met de ontwikkelingen.

Sony 400m f/2.8 lens – release

De Sony 400m f/2.8 heeft de kou van Peongchang overleefd en lijkt klaar voor een publieke release. Men kon deze lens helaas niet uitproberen op CP+. Zelfs de Sony-werknemers mochten deze lens niet aanraken. Door op deze link te klikken blijf je op de hoogte van de beschikbaarheid van deze lens..

Laat een reactie achter!