GoPro Fusion 360 VR

GoPro Fusion 360 VR

Al 15 jaar komt GoPro met camera’s die bedoeld zijn om te presteren onder extreme omstandigheden. Zo zijn hun actioncamera’s populair onder extreme sporters zoals surfers, snowboarders en bmx’ers. Met de camera’s op hun hoofd gemonteerd laten zij zien hoe zij de actie ervaren. GoPro wil deze ervaring verbeteren d.m.v. hun nieuwste camera: de GoPro Fusion. Met deze camera wordt het mogelijk om de actie met een virtual reality bril te ervaren. Hierdoor kan de kijker zich nog meer inleven in de sport.

GoPro Fusion specs

Om deze virtual reality ervaring mogelijk te maken heeft GoPro 6 camera’s in de GoPro Fusion geplaatst. Hierdoor wordt het mogelijk om zowel beeld als geluid in 360 graden vast te leggen. Met een kwaliteit van 5.2K resolutie en 30fps weet je zeker dat je beeld superscherp is. Daarnaast krijg je ook de optie om in 3K resolutie te filmen met 60fps.
GoPro’s Overcapture zorgt ervoor dat de GoPro Fusion met 6 camera’s tegelijk kan schieten. Daarnaast maakt Overcapture het ook mogelijk om vanuit de 360 graden video het beste standpunt te kiezen en deze in 1080p te gebruiken voor een traditionele video. Dit betekent dat alles in 360 graden wordt opgenomen en jij zelf kan bepalen welk standpunt je wil gebruiken voor je video.
Deze functie gecombineerd met GoPro’s stabilisatiefuncties zorgt voor scherpe en strakke video’s onder elke omstandigheid.
Naast video is het ook mogelijk om foto’s te maken. De GoPro Fusion schiet 18 megapixel foto’s.

GoPro Fusion functies en software

Uiteraard heeft de GoPro Fusion bluetooth en wifi. Hiermee wordt het mogelijk om de GoPro Fusion te verbinden met de GoPro-app. Met de GoPro app kun je je beelden terugbekijken, vastleggen in een ‘Quickstory’ en je favoriete momenten delen via social media. Daarnaast is het ook mogelijk om je GoPro Fusion te bedienen via de GoPro-app. Zo kan je gemakkelijk de opname starten of stoppen en kan je makkelijk de instellingen veranderen. Het is ook mogelijk om de GoPro Fusion hands-free te gebruiken d.m.v. 12 gemakkelijke voice-commands.
De GoPro Fusion heeft ook een GPS functie. Deze functie maakt het mogelijk om verschillende gegevens op te nemen. Hierbij moet je denken aan het pad dat je aflegt, hoe snel je die hebt afgelegd, de hoogte waar je je bevond en de g-krachten die vrij zijn gekomen tijdens jouw opname. In het programma Quik kun je deze gegevens bekijken en deze aan jouw clip toevoegen. Quik kun je gratis downloaden van de GoPro website en is verkrijgbaar voor zowel Mac als Windows 10.

Daarnaast is er goed nieuws voor de huidige GoPro gebruikers. De GoPro Fusion is met bijna elke GoPro mount te gebruiken. Daarnaast kunt u ook de zee in want de GoPro Fusion is waterdicht tot 5 meter diep. Ideaal dus voor surfers en wakeboarders.

GoPro Fusion verkrijgbaarheid

De GoPro Fusion gaat vanaf 30 november in de verkoop en hij zal €749 kosten. Voor de beschikbaarheid van de GoPro Fusion kunt u op deze link klikken. Als u de GoPro Fusion besteld krijgt u ook een opbergtas, een ronde mount, een vierkante mount & de speciale Fusion Grip geleverd.

Laat een reactie achter!