Nikon fullframe mirrorless – meer geruchten op de CES 2018

Nikon fullframe mirrorless

Naast enorme gamingmonitoren en augmented reality brillen is er tijdens de CES 2018 nog een interessant gerucht naar boven gekomen. Nikon is nu al een tijdje bezig aan haar eerste full-frame camera. Naar alle waarschijnlijkheid krijgt deze lens een Z-mount en een focal flange range van 18mm Deze aankondiging is bevestigd op het internet. Naar verwachting wordt deze camera aangekondigd op de CP+ show in Japan.

Nikon full-frame mirrorless camera’s nieuwe mount

Zoals gezegd heeft de nieuwe Z-mount een focal flange range van 18mm. De focal flange range is de afstand tussen de lens-mount en de digitale sensor. Deze sensor bepaald hoe gefocust de foto uiteindelijk wordt.

Op dit moment zorgt de aankondiging van de nieuwe Z-mount voor problemen onder de Nikon gebruikers. Zij zijn bang dat de F-mount verwaarloosd wordt en zij moeten overstappen. Als de nieuwe camera van Nikon niet veel beter is dan de full-frame mirrorless camera van Sony, zij moeten overstappen.

Nikon is ervan overtuigd dat dit niet gaat gebeuren. Zij verwachten dat hun full-frame mirrorless camera een nieuwe standaard gaat zetten. Zij hebben veel professionals om raad gevraagd op het gebied van specificaties.

Nikon full-frame mirrorless camera aankondiging

Zoals eerder beschreven wordt deze camera waarschijnlijk aangekondigd op de CP+ beurs in Japan. Deze beurs vindt plaats van 1 t/m 4 maart. We hopen dat er dan meer specificaties en een release-datum wordt vrijgegeven. Voor meer Nikon camera’s en accesoires kunt u op deze link klikken.

Laat een reactie achter!