GoPro Hero – Een held voor een laag prijsje

GoPro Hero

GoPro is al jarenlang een gevestigde naam op het gebied van action-camera’s. Duizenden extreme sporters hebben, met een GoPro op hun helm, de meest extreme dingen gedaan. Van bergen snowboarden, sky-diven, surfen, je kan het zo gek nog niet bedenken.  Nu is GoPro op zoek naar een nieuwe doelgroep en die hopen ze te bereiken met een goedkoper model: de GoPro hero.

GoPro Hero Specificaties

De GoPro Hero is een versimpelde versie van de GoPro Hero 6. Zo is er geen mogelijkheid om 4k te filmen. De GoPro Hero kan slechts 1440P filmen op 60 Frames per seconde. Daarnaast kun je ook geen super slo-mo filmen.
Ook de resolutie is omlaag gehaald. Waar de grote broer een 12 megapixel camera heeft, heeft de GoPro Hero slechts een 10 megapixel camera.
Wat de GoPro Hero wel gemeen heeft met zijn broer zijn de 2 inch display, digitale videostabilisatie en de voicecontrol. Ook is hij waterproof tot 10 meter diep en doordat hij even groot is als zijn broer kunnen de meeste accesoires ook op de GoPro hero worden gemonteerd.

GoPro Hero beschikbaarheid

Met een prijs van €219 is de GoPro Hero een perfect instapmodel voor mensen die altijd al een GoPro camera wilden hebben. Klik op deze link om deze camera of 1 van GoPro’s andere producten te kopen.

Laat een reactie achter!