Canon full-frame mirrorless camera – niet 1 maar 3 in de maak

Canon full-frame mirrorless camera

Ja, je hebt de header goed gelezen. Canon is op het moment 3 full-frame mirrorless camera’s (ook wel systeemcamera genoemd) aan het testen. Deze camera’s moeten de concurrentie aangaan met de door Nikon gehinte full-frame systeemcamera’s. Daarnaast volgen ze de huidige systeemcamera’s op: De Canon EOS M5, M6, M100, M3 en de M10.

Canon full-frame mirrorless camera specificaties

Naar verwachting moeten de camera’s 3 verschillende markten op gaan. Zo zal er een camera zijn met een reguliere EF-mount. De tweede camera zal een kleiner formaat hebben en een nieuwe lensmount bevatten. De laatste camera zal een lens bevatten die niet te vervangen zal zijn.
Wat al deze camera’s gemeen zullen hebben is dat ze alle drie de CMOS sensor zullen bevatten. Deze sensor zorgt voor minder beeldruis, een langer accugebruik en alle data zal nog sneller bij de beeldprocessor komen.

Canon full-frame mirrorless camera release

De Canon full-frame mirrorless camera zal naar alle verwachting pas in augustus 2018 of later aangekondigt worden. De meeste mensen verwachten dat deze camera’s worden aangekondigt tijdens Photokina dat zal plaatsvinden van 26 t/m 29 september 2018. Voor meer informatie over Canon systeemcamera’s kunt u op deze link klikken.

Laat een reactie achter!