Sony E 16-50mm F2 GM OSS lens – Aankondiging van een aankondiging

Sony E 16-50mm F2 GM OSS lens

Goed nieuws voor fotografen met een Sony APS-C Mirrorless camera. Sony heeft bevestigd dat de Sony E 16-50mm F2 GM OSS lens in 2018 aangekondigd gaat worden. Ja je leest het goed, dat deze lens wordt aangekondigd is bevestigd. Wanneer hij wordt aangekondigd is nog niet bevestigd. Waarschijnlijk gaat dit in de zomer van 2018 gebeuren.

Sony E 16-50mm F2 GM OSS lens

De Sony E 16-50mm F2 GM OSS lens is met zijn brandpuntafstand van 16-50mm uitermate geschikt voor de landschapfotografen. De Sony E 16-50mm F2 GM OSS lens kan met zijn 16mm goeie groothoekfoto’s maken. En doordat kan inzoomen tot 50 mm kan je veelzijdige foto’s maken terwijl je aan het reizen ben. Naast landschappen is deze lens uitermate geschikt voor wildlife- en nieuwsfotografie. Door het diafragma van f/2.0 kan je ook bij slechte verlichting goeie foto’s maken.

Dankzij de Optical Steady Shot (OSS) is het mogelijk om zelfs met schuddende handjes, steady shots te maken. De lens gebruikt motion sensoren om de omgeving te scannen. Als hij dit heeft gedaan dan kan hij het beeld stabiliseren.

Sony E 16-50mm F2 GM OSS lens release

Zoals eerder aangegeven wordt deze lens aangekondigd in de zomer van 2018. Wanneer deze lens gereleased wordt of hoe duur hij gaat worden is nog niet bekend. Bent u geïnteresseerd in deze lens of een andere lens van Sony? Klik dan op deze link.

Laat een reactie achter!