Sigma 35mm F/1.4 Art Sony E-mount objectief

Sigma 35mm F/1.4 Art Sony E-mount objectief

Gebruikers van Sony full-frame mirrorless camera’s hebben sinds kort zeven Sigma lenzen om uit te kiezen. Voorheen was het zo dat als u een Sony camera zoals de Alpha A7 III of A7R III had, u een MC-11 converter moest kopen om Sigma’s nieuwste prime optics lenzen te gebruiken. Daarnaast moesten dit ook Canon-fit lenzen zijn. Daar is gelukkig verandering in gekomen. Sigma heeft namelijk zeven Art-lenzen voor op Sony camera’s uitgebracht. De SIGMA 35MM F/1.4 ART met Sony E-mount objectief die wij hieronder gaan behandelen is daar een van. Van deze Sony E-mount serie hebben wij ook een stuk geschreven over de Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art variant.

SIGMA 35MM F/1.4 ART OBJECTIEF SPECIFICATIES

De SIGMA 35MM F/1.4 ART is technisch gezien vergelijkbaar met de fullframe Art-modellen voor Canon, Sigma en Nikon-vatting. Echter heeft deze wel een nieuw algoritme voor de autofocus waardoor ze ook compatible zijn met Sony’s AF-C en high-speed autofocus. Dit geldt tevens voor alle Sony E-mount modellen. De SIGMA 35MM F/1.4 ART heeft een snelle en geruisloze automatische scherpstelmotor, de scherpstelling is altijd handmatig bij te stellen en de het beeld is zonder lensvervormingen of aberraties. Een prima lens om binnenshuis of in de schemering mee te fotograferen.

SIGMA 35MM F/1.4 ART OBJECTIEF RELEASE

De SIGMA lens heeft in mei 2018 het daglicht mogen zien. Bekijk via deze link de actuele prijs van de SIGMA 35MM F/1.4 ART.

Laat een reactie achter!