SIGMA’s langverwachte eerste Art macro-objectief

SIGMA 70MM F2.8 DG MACRO ARTDe Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art die in februari 2018 aangekondigd werd is de eerste toegewijde 1:1 macro-lens in Sigma’s Art assortiment van premium objectieven. Beschikbaar voor Canon, Sigma en Sony 35mm full-frame camera’s. Lees hier meer over de Sigma art series.

SIGMA 70MM F2.8 DG MACRO ART SPECIFICATIES

Uiterste kwaliteit in macro-fotografie, dat is wat deze lens kenmerkt. Dit Art-objectief haalt het maximale uit je fullframe camera met hoge resolutie. De stof- en spatwaterdicht Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art lens biedt een heldere f/2.8 maximaal diafragma voor laag-licht schieten en de achtergrond volledig out-of-focus gooien. Andere hoogtepunten zijn een iris diafragma met negen afgeronde bladen voor een zachter bokeh, super Multi-Layer Coating om “flare” en “ghosting” te verminderen. De optische formule bestaat uit 13 elementen in 10 groepen, met inbegrip van twee FLD elementen, twee SLD elementen, een gedeeltelijke abnormale dispersie/hoge brekingsindex element en twee asferische elementen. Door de nieuwe ontwikkelde DC-motor is de autofocus van deze lens extreem snel en stil. Daarnaast maakt de Sigma 70mm F2.8 DG Macro Art lens dankzij de korte scherpstelafstand van 25 centimeter en een 1:1 vergroting ontzettend gedetailleerde (macro)foto’s, met een prachtige bokeh. De lens is dan ook uiterst geschikt voor macro-en portretfotografie.

SIGMA 70MM F2.8 DG MACRO ART BESCHIKBAARHEID

Zoals hierboven besproken gaat de SIGMA 70mm F2.8 DG beschikbaar zijn voor Canon, Sigma en Sony 35mm full-frame camera’s. De Art-serie is vanaf mei beschikbaar vanaf € 549,-. Klik hier voor meer informatie over de Sigma 70mm F2.8 DG Macro Art.

 

Laat een reactie achter!